Passie voor de Mexicaanse keuken

Dos Pimientos is een droom die uitkomt voor Dana Snijders en Zorfath Juurlink, beiden groot liefhebbers van de Mexicaanse keuken.

Zorfath werkte de afgelopen jaren in een Amerikaanse-Mexicaanse keuken, waar zijn passie voor de Mexicaanse keuken is ontstaan. Na jarenlange ervaring als kok kan hij nu op eigen wijze de lekkerste Mexicaanse gerechten bereiden in zijn eigen restaurant.

Dana heeft jarenlange ervaring bij diverse horecabedrijven in Hardenberg. Zij weet inmiddels dat daar haar hart ligt. Gastvrijheid staat bij Dana voorop en zij zal er dan ook voor zorgen dat iedereen zich welkom voelt bij Dos Pimientos.

Samen vormen Zorfath en Dana de perfecte combinatie om hun Dos Pimientos tot een succes te maken.

Stoer en stijlvol

Verse producten, verrassende smaken en betaalbaar eten.
Dat is wat je kunt verwachten bij Dos Pimientos.

Je proeft er de echte Mexicaanse keuken en vindt er originele authentieke gerechten op de menukaart. Met het gebruik van Blanco Nino’s, de beste tortilla’s van Europa, kan het niet anders dan een smaakvol bezoek worden.

De gerechten mogen dan wel traditioneel Mexicaans zijn, de presentatie op het bord is strak en smaakvol. Net als de inrichting van het restaurant. Stoer en stijlvol, uiteraard met Mexicaanse elementen. De sombrero’s en cactussen zullen de gasten de warmte van Mexico doen ervaren.

Adios in Dos Pimientos!